Mattvätt

 Trappstädning Malmö

Behöver ditt trapphus regelbunden städning? Vi utför noggrann trappstädning och när du har rent i trapphuset så höjer det livskvalitén på boendet. Detta har ofta den effekten att skadegörelse och minskar.

Det är första prioritet för oss att du är nöjd med städningen som utförs. Detta säkerställs genom checklistor som skapas mellan kund och städfirma. Däri kan man inkludera allt man vill få gjort under städningen.

Både hyresrättsföreningar och bostadsvärdar använder oss för deras trappstädning malmö. Städfirmorna har med sin material så du behöver aldrig tänka på det. De behöver ha tillgång till ditt trapphus så detta måste göras upp innan städ-dagen.

De vanligaste sysslorna när man utför trappstäd malmö: torkning av lister, räcken, fönsterbläck och soptunnor, avdamning, rengöring av golv, rengöra hissar och entréglas, putsa port och namntavlor,  tvätta element med flera.

Städfirmorna utför gärna ett besök för besiktning så att man kan gå genom alla detaljer innan det är dags att börja med trappstädningen.

Kontakta oss

Adressvägen 11, 214 55 Malmö

Öppettider: 07.00-19.00

Snabboffert