Hemstädning

Hemstädning / Veckostädning

Med hemstädning är det lättare att få ihop ”vardagspusslet”. Få hemmet städat en gång i veckan, en gång i månaden eller bara vid extra behov.

  • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
  • Samma städpersonal varje gång
  • Fördela tiden på hushållsnära tjänster

Med veckostädning från oss kan du förvänta dig samma städpersonal varje gång. En lösning som underlättar både för oss och för dig som kund. Tiden du betalar för kan även utnyttjas till andra hushållsnära tjänster. Kanske önskas hjälp med tvätten eller byte av lakan? Kontakta oss i förväg så ordnar vi det.

Med eller utan abonnemang

Beställ återkommande veckostädning utan att binda upp dig på ett långt abonnemang. Vi har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Det enda som krävs är att uppsägning sker minst 24 timmar innan städningen ska utföras.

  • Abonnemang eller engångstillfälle
  • Välj intervall själv
  • Även som present

Hemstädning är en av våra mest bokade städtjänster. De flesta bokar ett löpande abonnemang vilket gör att de vet att hemmet blir städat med ett fast intervall. Men självklart kan du även beställa hemstädning vid enstaka tillfällen så som studentfirandet, födelsedagen eller inför julen.

Du väljer själv med vilket intervall som städning ska ske. En gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden?

Varför inte ge bort hemstädning som present till en vän eller släkting? Ange hur stort personen bor så anpassas värdet på presentkortet till just mottagarens bostad.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det?

Kontakta oss så kommer vi hem till dig och ger sedan en offert. Självklart helt gratis.

Ska jag ha städmaterial hemma?

Det enda du förväntas ha hemma är en dammsugare. Har du inte någon så kontakta kundtjänst så tar vi med oss. Vi tar med oss allt annat. Önskar ni att ett specifikt rengöringsmedel ska användas behöver detta ställas fram.

Är ni försäkrade?

Ja, vi har ansvarsförsäkring som gäller upp till 10 miljoner.

Kontakta oss

Adressvägen 11, 214 55 Malmö

Öppettider: 07.00-19.00

Snabboffert