Om oss

Om oss

Nettoflytt & Städ är ett lokalt städföretag med kunder över hela Malmö. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag med städtjänster som underlättar vardagen.

Miljöpolicy

Vi har enbart miljömärkta rengöringsmedel och använder engångsmaterial i mycket liten utsträckning. Vill kunden stå för rengöringsmedel själv används detta så länge inte det är medel som är tydligt farliga att använda för städpersonalen eller miljön.

Inom vårt miljöarbete sker även en växling över till bättre transportalternativ. Det handlar både om att cykla oftare samt att åka kollektivt. Än så länge har vi inte Svanenlicens men stegen tas åt det hållet.

Jobba hos oss?

Extrajobb, sommarjobb eller anställning? Kontakta oss gärna om du är intresserad av att börja jobba med städning och andra hushållsnära tjänster. Skulle du passa för jobbet, men vi inte har något att erbjuda, kommer vi spara dina uppgifter och höra av oss när en lösning öppnar sig.

Erfarenhet av städning är meriterande men inget krav. Vi står för internutbildning och under dina första månader kommer städning alltid utföras tillsammans med annan erfaren städpersonal.

Ange i ditt personliga brev när på dygnet du kan jobba, hur mycket jobb du söker och varför just du skulle passa in i vårt team. Vid eventuell arbetsintervju behöver du ha med dig ett aktuellt utdrag från belastningsregistret.

Vår historia

På en konkurrensutsatt marknad valde vi att satsa på flexibilitet som ledord. Att hjälpa kunden exakt med det som kunden vill ha hjälp med – istället för att ha fasta stelbenta städpaket.

Vi växer fortfarande och detta mycket tack vare vår syn på hur städtjänster ska erbjudas. Flexibilitet och hög service har alltid varit grundstommen och så länge vi erbjuder det kommer kunderna att fortsätta komma. Det har de senaste 18 åren visat.