Storstädning / veckostädning

Storstäd / Engångsstädning

Alla hem har behov av storstädning en eller ett par gånger per år. Grundlig städning sker på ställen där vardagsstädningen vanligtvis inte rengör.

Fördelar:

  • Fast pris
  • Vi står för städmaterial
  • Vi är kollektivanslutna

Vad ingår i storstädning?

En storstädning innefattar samma städtjänst som en veckostädning men med tillägg så som:

  • Extra fokus på kök

Ugnen rengörs invändigt. Spisen dras fram och rengörs på sidorna samt bakom. Kyl, frys och diskmaskin dras fram (om möjligt) och rengörs både invändigt och utvändigt. Frysen frostas av om detta önskas och den är tömd.

  • Extra fokus på badrum och tvättstuga

Avkalkning av badkar, duschkabin och/eller duschutrymme. Golvbrunnen öppnas och alla delar rengörs. Alla rör, handfat och andra ytor torkas av. Toalett rengörs på in- och utsida.

Men det är du som avgör ditt behov

Vi utgår från en checklista men självklart kan den ändras utifrån dina behov. Är det något du inte vill ha städat – eller att vi lägger mer tid på något speciellt?

”Abonnemang”

Vill du få hemmet storstädat två gånger per år utan att behöva boka in städning varje gång? Vi kan ta ansvaret att höra av oss med ett valfritt intervall för att boka in kommande städtillfälle. Varken bindningstid eller uppsägningstid uppstår – bara ett erbjudande om kontakt. Många kombinerar storstädning med fönsterputs och får därmed hela hemmet fint vid städtillfället.

Vanliga frågor

Vad skiljer storstädning från hemstädning?

Storstädning är en grundligare städning som kan jämföras med en flyttstädning. I en veckostädning sker inte rengöring av ugn, dammsugning bakom tvättmaskinen eller avfrostning av frysen. Saker som bara behöver göras någon gång per år.

Måste något förberedas inför städningen?

I likhet med alla städuppdrag så underlättar det om saker är undanplockade. Det är inget krav men det gör att mer tid kan läggas på grovstädningen.

Vem står för städmaterial?

Vi har med oss allt städmaterial som behövs. Vanligtvis använder vi kundens dammsugare men har du ingen berättar du bara detta för kundtjänst i förväg.

Kontakta oss

Kapellgatan 2, 214 21 Malmö

Öppettider: 07.00-19.00

Snabboffert