Flyttstädning

Flyttstädning

Flyttstädning ska underlätta flytten. En smidig tjänst som gör att du kan fokusera på att packa upp och göra ordning i din nya bostad – medan vi tar hand om allt som behöver fixas i den gamla.

Därför erbjuder vi:

  • Fast pris

Du får en offert inom 12 timmar. En offert med fast pris där inga överraskande kostnader tillkommer.

  • 14 dagars städgaranti

Om du, mäklaren eller nästa hyresgäst upptäcker något i städningen som behöver åtgärdas så ordnar vi det utan extra kostnad. Städgarantin gäller i 14 dagar från att flyttstädningen genomförts, förutsatt att ingen bott där under tiden.

  • Fönsterputs ingår

I de priser som vi anger ingår alltid fönsterputsning. Helt enkelt – allt som behövs för att flyttstädningen ska bli komplett. Vill du hellre putsa fönstren själv? Säg till när offertförfrågan skickas in.

  • Valbara tjänster

Vill du pressa priset? Välj att putsa fönster eller städa ur vissa rum i förväg. Därmed blir det mindre för oss att städa.

  • Städ av trädgård och förråd

När en flyttstädning beställs ingår städning av hela bostaden. Men se även över om städning behövs i trädgården, på vinden eller ett skjul. Det mesta går att ordna.

Nyckelhantering

Inlämning

Nycklar kan lämnas in till vårt kontor under dagtid. Det vanligaste är däremot att vi tillsammans kommer överens om en plats och tid där överlämning kan ske. När nycklar lämnas in till oss skrivs alltid en kvitten som visar att vi har ansvar över en av era nycklar.

Återlämning

Ska vi lämna tillbaka nyckeln till dig eller till mäklaren/fastighetsskötaren? Tack vare smidig nyckelservice behöver du inte komma tillbaka efter att flytten genomförts. Vi tar hand om det.

Säkerhet & Försäkring

Vi har tydliga rutiner kring hur nycklar ska hanteras och förvaras. Självklart är vi även ansvarsförsäkrade.

Kontakta oss

Adressvägen 11, 214 55 Malmö

Öppettider: 07.00-19.00

Snabboffert