Boka en personlig
Städfirma i Åstorp

Underlätta flytten med personligt anpassad flyttstädning  i Åstorp från oss på Removeo. Få offert inom 12 timmar – eller läs mer om våra tjänster nedan.

  Lågt pris + städgaranti

  Komplett städservice

  Även nätter & helger

  Professionell Städhjälp i Åstorp

  Removeo är en städfirma i Åstorp med flexibilitet och service i fokus. Anlita oss så förstår du vad vi menar. Även om flyttstädning är vad vi främst erbjuder på Removeo Städ så har vi flera andra städtjänster. Kontakta oss gärna för offert.

  Städhjälp på abonnemang eller enstaka tillfällen

  Med tolv år i branschen är vi övertygade om att alla har olika unika behov. Vissa vill enbart ha flytthjälp, andra även packning och städning osv. Du säger ditt behov – Vi löser det. Tack vare samarbete med flera andra företag i Malmö kan vi erbjuda kompletta tjänster kring flytten.

  Alltid samma tid och samma person

  Att få samma städpersonal varje gång är en trygghet som många uppskattar. Man lär känna varandra och städpersonalen kan lättare anpassa städningen efter kundens önskemål.

  Använd städtiden som du önskar

  Om inget annat sägs sker hemstädningen efter det schema som vi gjort upp med kunden. Men önskar man få hjälp med annat är det bara att säga till. Kanske är det fokus på tvätt och strykning en gång och fönsterputs nästa gång. Du betalar för dina timmar oavsett vilka hushållsnära tjänster som önskas.

  10 kr billigare

  Med hemstädning i Åstorp på abonnemang ges 10 kr i rabatt per timme.

  Ingen bindningstid / Ingen uppsägningstid

  Vi har aldrig bindningstid eller uppsägningstid. Vi anser att du ska stanna hos oss för att du trivs – inte för att du är bunden till det. När du säger upp dig slutar avtalet att gälla – direkt.

  Kontakta Flyttfirmaimalmö.se

  Adressvägen 11, 214 55 Malmö

  Öppettider: 07.00-19.00

  Snabboffert

   Hemstädning / Veckostädning

   Med hemstädning i Åstorp är det lättare att få ihop ”vardagspusslet”. Få hemmet städat en gång i veckan, en gång i månaden eller bara vid extra behov. Med veckostädning från oss kan du förvänta dig samma städpersonal varje gång.

   En lösning som underlättar både för oss och för dig som kund. Tiden du betalar för kan även utnyttjas till andra hushållsnära tjänster. Kanske önskas hjälp med tvätten eller byte av lakan? Kontakta oss i förväg så ordnar vi det.

   Flyttstädning Åstorp

   Flyttstädning ska underlätta flytten. En smidig tjänst som gör att du kan fokusera på att packa upp och göra ordning i din nya bostad – medan vi tar hand om allt som behöver fixas i den gamla.

   Därför erbjuder vi 14 dagars städgaranti
   Om du, mäklaren eller nästa hyresgäst upptäcker något i städningen som behöver åtgärdas så ordnar vi det utan extra kostnad. Städgarantin gäller i 14 dagar från att ert flyttstäd i Åstorp genomförts, förutsatt att ingen bott där under tiden.

   Kontorsstädning

   Regelbunden kontorsstädning är grunden för en god arbetsmiljö. Låt de anställda fokusera på deras arbetsuppgifter så tar vi hand om allt inom städning.

   I ett första steg kommer vi till er arbetsplats och går igenom lokalerna. Vi presenterar vilka tjänster som de flesta företag önskar men självklart skräddarsys varje lösning.

   Grunden är att golv torkas, mattor dammsugs, speglar torkas och eventuell disk plockas bort. Dessutom töms papperskorgar och kaffemaskinen ses över. Självklart städas även toaletterna.

   Fönsterputs

   Beställ fönsterputsning i Åstorp och få bättre ljusinsläpp och finare fönster. Självklart med RUT som ger 50 % lägre arbetskostnaden.

   Privatpersoner, företagare, föreningar… Vi putsar fönster till alla som vill få bättre utsikt. För oss kan inte ett jobb vara för litet, för stort eller för högt. Med kompetens, erfarenhet och tekniska hjälpmedel brukar vi lösa det mesta.