Trappstädning Malmö -

“Vi fick hela vår villa städad fint och snabbt när vi skulle flytta, tack vare en firma på flyttstädningsfirmaimalmö.se

Linda - Malmö
Här är du: HemTrappstädning Malmö

 Trappstädning Malmö

Behöver ditt trapphus regelbunden städning? Våra städfirmor utför noggrann trappstädning och när du har rent i trapphuset så höjer det livskvalitén på boendet. Detta har ofta den effekten att skadegörelse och minskar.

Det är första prioritet för våra städfirmor att du är nöjd med städningen som utförs. Detta säkerställs genom checklistor som skapas mellan kund och städfirma. Däri kan man inkludera allt man vill få gjort under städningen.

Både hyresrättsföreningar och bostadsvärdar använder våra städfirmor för deras trappstädning malmö. Städfirmorna har med sin material så du behöver aldrig tänka på det. De behöver ha tillgång till ditt trapphus så detta måste göras upp innan städ-dagen.

De vanligaste sysslorna när man utför trappstäd malmö: torkning av lister, räcken, fönsterbläck och soptunnor, avdamning, rengöring av golv, rengöra hissar och entréglas, putsa port och namntavlor,  tvätta element med flera.

Städfirmorna utför gärna ett besök för besiktning så att man kan gå genom alla detaljer innan det är dags att börja med trappstädningen.

Ring din utvalda städfirma för att lägga upp schemat idag!

Tillbaka