Mattvätt Malmö -

“Vi fick hela vår villa städad fint och snabbt när vi skulle flytta, tack vare en firma på flyttstädningsfirmaimalmö.se”

Linda - Malmö
Här är du: HemMattvätt Malmö

Mattvätt Malmö

Har du en smutsig matta? Dagens mattor är byggda för att tvättas men det är sällan folk gör det. Mattvätt framhöver mattans känsla, färger och värde! När du får tillbaka mattan från våra städfirmor finns det risk att mattan är mjukare, renare och mer färggrann än du kan komma ihåg den!

Det skänker mycket känsla till hemmet med en stor och skön matta som sänker ljudet och är trevlig att gå på. De kan hålla fötterna lite varmare men de är inte alltid så lätta att rengöra. Är din matta väldigt smutsig så kan det krävas en kemtvätt av mattan. Kemtvätt eliminerar eventuella skadeinsekter och mögel och annat som kan ha växt i mattan. Mattvätt malmö är perfekt om du ska lägga en matta en längre tid på förvaring, annars finns risken att den förstörs av bakterier som lever i den.

Vill du tvätta din matta så tveka in att höra av dig till en av våra städfirmor och kolla vad det kostar. Den kommer bli mycket piggare och trevligare när den väl är tvättad!

Ring idag!

Tillbaka