Hemstädning -

“Vi fick hela vår villa städad fint och snabbt när vi skulle flytta, tack vare en firma på flyttstädningsfirmaimalmö.se”

Linda - Malmö
Här är du: HemHemstädning

Hemstädning Malmö & Hushållsnära Tjänster

Vill du komma hem och möta ett städat hem? Våra firmor erbjuder dig möjligheten till det! Om du vill så kan du beställa hemstädning malmö på abonnemang av våra städfirmor. Detta rekommenderas starkt om du är en av dem som jobbar mycket och hellre ägnar din tid åt familjen än städning hemma. Detta är ibland en skön avlastning i våra stressade liv.

Om du är en av dem som känner att hemstädning hade passat dig så rekommenderar vi dig att ringa en av våra firmor och höra med den städfirman du väljer om upplägget av hemstädning malmö. Det behöver inte alls bli dyrt med RUT-avdraget och det kostar inget att kolla! Städfirmorna erbjuder vanligtvis städgaranti för all hemstädning.

Om du tänker att “gud vad skönt det där låter” så rekommenderar jag att du ringer in direkt till en av våra firmor för att diskutera ett städupplägg för din hemstädning och vad det kostar. Firmorna har vanligtvis städgaranti!

Ring in idag!

Tillbaka