Flyttstädning -

“Vi fick hela vår villa städad fint och snabbt när vi skulle flytta, tack vare en firma på flyttstädningsfirmaimalmö.se”

Linda - Malmö
Här är du: HemFlyttstädning

Flyttstädning Malmö

Flyttstädning är något som alltid ingår i en Städfirmas arsenal av städtjänster. Det är något man inte slarvar med och det ska göras med största noggrannhet. Flyttstädning görs oftast när man flyttar och det är då ofta ett villkor i hyreskontraktet mellan inflyttare och utflyttare att man lämnar det flyttstädat. Det är ofta inte beskrivet exakt hur flyttstädningen skall gå till men det görs grundligt.

Det kan vara smart att hyra in en städfirma för flyttstädning kräver en hel del erfarenhet och man vill inte missa något. I dessa fall får utflyttaren betala en städfirma att komma och städa även fast man har städat klart till 95%. Statistik visar på att när en privatperson har utfört flyttstädning Malmö så är klagomål och kravet på att städa igen mycket vanligare. Det är surt att betala en städfirma när man slitit så hårt. Hyresvärden fakturerar dig i efterhand i dessa fall.

Detta är den absolut noggrannaste städningen och är mer grundlig än vad storstädning är som inte tar bakom ugn och i skåp etc. Det är ju meningen att allt skall bli helt rent så att en ny människa kan flytta in i bonaden.

Vill du ha flyttstädningen utförd av en av våra städfirmor? Ring idag!

Hem